Företaget ska äga och bedriva restaurang- och evenemangsverksamheter samt bedriva utbildning och konsultation inom restaurang- och evenemangsbranschen. Företaget ska även förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 4 849 | 4 217 | 3 670 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -108 | 666 | 338 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -94 | 667 | 335 |
Årets resultat (tkr) | 26 | 413 | 226 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 274 | 1 888 | 1 302 |
Antal anställda | 3 | 3 | 3 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 4 849 | 4 217 | 3 670 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -108 | 666 | 338 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -94 | 667 | 335 |
Årets resultat (tkr) | 26 | 413 | 226 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 134 | 202 | 271 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 140 | 1 686 | 1 031 |
Tillgångar (tkr) | 1 274 | 1 888 | 1 302 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 763 | 1 136 | 723 |
Obeskattade reserver (tkr) | 170 | 300 | 155 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 341 | 452 | 424 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 274 | 1 888 | 1 302 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 400 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 3 | 3 | 3 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 616 | 1 406 | 1 223 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -2.2% | 15.8% | 9.2% |
Soliditet | 69.5% | 71.6% | 64.1% |
Kassalikviditet | 324.3% | 368.6% | 239.4% |
Företaget ska äga och bedriva restaurang- och evenemangsverksamheter samt bedriva utbildning och konsultation inom restaurang- och evenemangsbranschen. Företaget ska även förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.